b_healthylicious goes online!

Spannend, zo een eerste blogbericht schrijven 🙂 Laten we beginnen bij het begin: ik ben Britt, girlsmom en cook by heart. Ik heb twee kleine dochtertjes, twee enorme schatten! Sinds kort ben ik verloofd met mijn vriend, we zijn ondertussen 8,5 jaar samen. Mijn grote passies zijn mama-zijn en alles wat met voeding en koken te maken heeft.

b_healthylicious is ontstaan op Instagram vanuit het idee dat eten niet alleen gezond (healthy) maar ook lekker (delicious) moet zijn. In combinatie met de eerste letter van mijn naam ontstond de woordspeling b(e)_healthylicious.

Een gezin combineren met een fulltime job en dan ook nog eens snel, lekker en gezond koken elke avond, het kan een uitdaging zijn 🙂 Met deze blog hoop ik andere mama’s en foodies te inspireren om elke dag lekker en gezond te eten maar vooral ook om snelle en makkelijke gerechten op tafel te zetten. In het kanaal #momlife komen dan weer grappige en herkenbare topics met een knipoog naar het moederschap. Want laat ons eerlijk zijn, mama zijn is geweldig, maar het kan ook een uitdaging zijn. En het kan de nodige hilariteit met zich meebrengen 🙂

Naast zoveel mogelijk tijd met mijn meisjes doorbrengen, behoren koken, experimenteren met gerechten, en etentjes geven tot mijn favoriete bezigheden. Maar ook wat voeding met je lichaam doet inspireert en intrigeert me. Dit is echt belangrijk in mijn levensstijl gezien ik lijd aan hypothyreoïdie en dit vraagt om een speciaal eetpatroon. Nu ik mijn draai daar goed in begin te vinden, vond ik dat het tijd werd om mijn Instagram uit te breiden naar een blog en mijn passie met jullie te delen.

Laat jullie inspireren door mijn gerechten en neem zeker ook eens een kijkje op mijn Instagram. En als jullie vragen voor me hebben: shoot! 😉

Veel kook- en leesplezier!

Britt -xxx-

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s