Over b_healthylicious

Hi, ik ben Britt, girlsmom en cook by heart. Ik ben Historicus van opleiding en Sales Developer van beroep, maar mijn grote passies zijn mama-zijn en alles wat met voeding te maken heeft.

b_healthylicious is ontstaan op Instagram vanuit het idee dat eten niet alleen gezond (healthy) maar ook lekker (delicious) moet zijn. In combinatie met de eerste letter van mijn naam ontstond de woordspeling b(e)_healthylicious.

Met deze blog hoop ik andere mama’s en foodies te inspireren om elke dag lekker en gezond te eten maar vooral ook om snelle en makkelijke gerechten op tafel te zetten. In het kanaal #momlife komen dan weer grappige en herkenbare topics met een knipoog naar het moederschap. Want laat ons eerlijk zijn, mama zijn is geweldig, maar het kan ook een uitdaging zijn. En het kan de nodige hilariteit met zich meebrengen 🙂

Naast zoveel mogelijk tijd met mijn meisjes doorbrengen, behoren koken, experimenteren met gerechten en etentjes geven ook tot mijn favoriete bezigheden. Maar ook wat voeding met je lichaam doet inspireert en intrigeert me. Dit is ook wezenlijk belangrijk in mijn levensstijl gezien ik lijd aan hypothyreoïdie en dit vraagt om een speciaal eetpatroon. Nu ik mijn draai daar goed in begin te vinden, vond ik dat het tijd werd om mijn Instagram uit te breiden naar een blog en mijn passie met jullie te delen.

Laat jullie inspireren door mijn gerechten en neem zeker ook eens een kijkje op mijn Instagram.

Veel kookplezier!

Britt -xxx-

Advertentie